Elkészítés: A darabokra tört csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd kissé hűlni hagyjuk.
Közben a tojássárgákat a cukorral fehéredésig keverjük. Amint besűrűsödött, hozzáadjuk a csokoládét, a darált mogyorót, a rumot, és összevegyítjük. A masszába forgatjuk a keményre vert tojásfehérjéket, majd az egészet beleöntjük egy sütőpapírral bélelt 25 cm átmérőjű, szétnyitható tortaformába.
Kb. 50 percig, illetve tűpróbáig 190 fokon sütjük, majd kihűtjük.
Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, s mogyoróval meghintett tejszínnel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.