Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen nyújtható legyen, majd 2 részre osztjuk, és 2 őzgerincformát kibélelünk vele.
A túrót összekeverjük a cukorral, a tojások sárgájával és a grízzel, ezután hozzáadjuk a tojásfehérjék felvert habját, majd beleöntjük a tésztával bélelt őzgerincformákba, és megsütjük.
Ha kihűlt, tálcára borítjuk, és leöntjük a
tortabevonóból étolajjal készített mázzal. Hagyjuk kicsit pihenni, majd szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.