Elkészítés: Az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd beletesszük a szintén apróra vágott vöröshagymát. A pulykamellet csíkokra vágjuk (ízletesebb, ha előtte fokhagymás tejbe áztatjuk), és a hagymához keverve kb. 15-20 percig erős lángon pirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, a zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát és paradicsomot, s végül a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.