Elkészítés: Egy római tálat fél órára hideg vízbe áztatunk. A húst kicsontozzuk, és kisebb tenyérnyi darabokra szeljük. A káposztát - ha túl savanyú - átmossuk, a krumplit, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Ha már eleget ázott a cserépedényünk, kezdhetjük az alapanyagok rétegezését. Először a káposzta felét tesszük a tálba, ezt burgonyakarikákkal befedjük, majd a hagyma és a fokhagyma fele jön, aztán erre a feldarabolt csülök, majd ismét a hagyma, fokhagyma másik fele, végül pedig betakarjuk a maradék káposztával.
Lefedjük, és hideg sütőbe téve 220 C-on 70-80 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.