Elkészítés: A darált diót összekeverjük 30 dkg átszitált porcukorral, majd hozzáadunk 1 egész tojást és a másik tojás sárgáját. Összegyúrjuk, kemény de jól nyújtható masszát kapunk. Deszkára leterítünk kb. fél méter sütőpapírt, erre tesszük a masszát, és fél centi vastagra nyújtjuk. A maradék tojásfehérjét 25 dkg porcukorral kemény habbá verjük. Rásimítjuk a kinyújtott diós masszára. Téglalapokra vágjuk, és mindegyik közepére egy egész szem diót rakok. Sütőpapíros tepsibe rakom őket, majd előmelegített sütőben kb. 10-13 percig sütöm, amíg a tetején a hab szépen megsül. Vigyázzunk, nehogy az alja megégjen, ezért a legfelső helyre tegyük a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.