Elkészítés: 1. Lobogó sós vízben pár perc alatt kettesével megfőzzük a lasagne-leveleket, majd lecsepegtetjük.
2. A megtisztított cukkini végeit levágjuk, majd az egyik felét karikára, a másik felét csíkokra vágjuk.
3. Nagyon apróra vágjuk a hagymát és a mogyoróhagymát. Felezzük meg, helyezzük el két serpenyőbe, hozzáadva fele-fele arányban az olajat és a vajat. Az egyik serpenyőbe tegyük bele a kerekre vágott cukkinit, a másikba a csíkokra vágott cukkinit. Pirítsuk meg, adjunk hozzá sót, borsot és petrezselymet. Amennyiben szükséges, adjunk hozzá néhány kanál vizet. Tegyük át a csíkokra vágott cukkinit egy másik tálba, és adjuk hozzá a krémsajtot, keverjük össze.
4. Két levél lasagnét helyezzünk egy kivajazott, hőálló edénybe, tegyünk rá a krémsajtos cukkinit, majd helyezzünk rá másik két levél lasagnét, arra a kerekre vágott cukkinit és a reszelt kemény sajtot. A rétegezést addig ismételjük, amíg elfogy a lasagne, majd a tetejére krémsajtos cukkinit teszünk. Végül szórjuk meg a maradék reszelt sajttal, és sütőben süssük 200 fokon 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.