Elkészítés: A lereszelt cukkinit (ha elég zsenge, nem kell meghámozni) a levétől kinyomkodjuk. A megtisztított sárgarépát szintén lereszeljük, a vöröshagymát pedig apró kockákra vágjuk.
Mindezt összekeverjük, majd belerakjuk a zúzott fokhagymát, a tojást, a tejet, a lisztet, az ételízesítőt és a fűszereket is, majd jól összedolgozzuk.
A masszából evőkanállal galuskákat szaggatunk a felforrósított olajba, és azonnal lepényre lapítjuk (különben a közepük nyers marad), s készre sütjük.
Önmagában is nagyon finom, de húsétel mellé köretnek is jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.