Elkészítés: A hagymát apróra, a paprikát kisebb cikkekre vágjuk, és kevés olajon elkezdjük fonnyasztani, majd víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ízlés szerint sóval, borssal és egy kis Erős Pistával ízesítjük. (Utólag még módosíthatunk az ízeken.)
A cukkinit és a padlizsánt megmossuk, végeit levágjuk, félbevágjuk. Egy tepsi aljára alufóliát teszünk, olajjal megkenjük, és húsával lefele ráhelyezzük a zöldségeket, és 180 °C-os sütőben 25 perc alatt megsütjük.
A cukkinit felkockázzuk, héjával együtt a paprikához tesszük. A padlizsán húsát kikaparjuk, és úgy adjuk a paprikához.
Késes botmixerrel pürésítjük. Egy kis mustárral még utólag ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.