Előkészítés: A tejfölt összekeverjük a tejszínnel, belekeverjük az áttört fokhagymát, parmezánt és sóval, borssal ízesítjük. A hússzeleteket besózzuk, majd margarinon nagy lángon elősütjük. A cukkínit félbevágjuk és 3 mm vastagon fölszeleteljük.
Elkészítés: Kivajazott tűzálló tál közepére rakosgatjuk a húsokat, a cukkínit körészórjuk. A tejfölös mártást a cukkínire kanalazzuk és az egész tálat megszórjuk a reszelt trappista sajttal. Előmelegített sütőben (200-220 fokon) 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.