Elkészítés: Tésztát gyúrunk a lisztből, margarinból, tojássárgájából, pici sóval, tejföllel. Két cipóra osztjuk. Egyenként kinyújtjuk sütőpapíron gáztepsi méretűre, és előmelegített sütőben világosra sütjük.
Készítünk egy keretet, ami 10 cm magas, 30 x 36 cm-es, lehet pl. kartonból, hullámpapírból, betekerve alufóliával. Az egyik kisült lapot beletesszük a tepsibe, köré tesszük a keretet.
A krémhez a pudingokat összekeverjük 50 dkg cukorral, felöntjük a vízzel, megfőzzük. A 9 tojásfehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorral és vaníliás cukorral egy nagy tálban. Még forrón hozzáöntjük a pudingot, és óvatosan, lapáttal összeforgatjuk. Beleöntjük a keretbe, rátesszük a másik lapot, megszórjuk porcukorral. Egy éjszakán át állni hagyjuk.
Másnap a keretet levéve kockára vágjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.