Elkészítés: A csirkemellet sóztam, borsoztam, szórtam rá bőven curryport, vágtam rá fokhagymát, meglocsoltam olívaolajjal, s betettem a hűtőbe pácolódni. A rizst beáztattam sós vízbe.
Másnap elkészítettem az avokádószósz. Az avokádót félbevágtam, kikapartam a húsát, facsartam rá citromot, fűszereztem, villával összetörtem. Vágtam rá chilit, összekevertem, s betettem a hűtőbe.
A bepácolt csirkemellet egy serpenyőben mindkét oldalán fehéredésig sütöttem, mellétettem a paradicsomokat és a félbevágott paprikákat, fűszereztem, öntöttem rá kevés vizet, s alacsony fokozaton, lefedve pároltam 45 percig. Félidőben megfordítottam.
Közben a rizst is megpároltam, hozzákevertem a kurkumát és a felaprított koriandert.
A currys sült csirkemellet a fűszeres rizzsel a sült paprikával és paradicsommal, valamint avokádószósszal tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.