Elkészítése: A rózsáira szedett karfiolt tésztaszűrőbe teszem. Enyhén sós, forrásban lévő vízbe mártom annyi időre, amíg újra forrni nem kezd. Ezután leszűröm, de ráborítok egy fedőt, hogy lassan hűljön.
Ízes salátalevet keverek vízzel, ecettel, sóval, cukorral, curryporral és kurkumával. A még meleg karfiolt beleforgatom, és letakarom. A lében hagyom kihűlni. Többször óvatosan átkeverem, hogy a salátalé jól átjárja. Ha kihűlt, lefedem, és legalább 1 napig hűtőszekrényben érlelem.
Fogyasztás előtt átkeverem, levét leszűröm, és az olívaolajjal meglocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.