Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, nagyon apróra vágjuk. Az aszalt barackot kis kockákra aprítjuk. A koriandert leöblítjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 5 dkg vajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a curryt, a barackot 2-3 percig együtt pirítjuk. Hagyjuk kihűlni. A maradék vajat habosra keverjük, beledolgozzuk a currys hagymát, a koriandert, és sóval, borssal, erős paprikával és cukorral ízesítjük. Csípős-pikáns ízű legyen! Külön tálkában kínáljuk a kenyérhez.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 2294 kJ/548 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.