Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, nagyon apróra vágjuk. Az aszalt barackot kis kockákra aprítjuk. A koriandert leöblítjük, összevagdaljuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 5 dkg vajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a curryt, a barackot 2-3 percig együtt pirítjuk. Hagyjuk kihűlni. A maradék vajat habosra keverjük, beledolgozzuk a currys hagymát, a koriandert, és sóval, borssal, erős paprikával és cukorral ízesítjük. Csípős-pikáns ízű legyen! Külön tálkában kínáljuk a kenyérhez.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 2294 kJ/548 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.