Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral jól kikeverjük, közben belekeverjük az étolajat és a vizet. Ha jól kikevertük, hozzáadjuk a lisztet a sütőporral. A tojásfehérjét felverjük habnak, és óvatosan a tojásos masszába keverjük, majd beletesszük a sót, a mazsolát és a citrom reszelt héját.
Ha az egészet összevegyítettünk, akkor a 3/4 részét beleöntjük a kikent, lisztezett kuglófsütőbe, a fennmaradó részhez kakaót keverünk, és rácsorgatjuk a sárga tésztára, amit még kanállal bele is nyomkodunk.
150 fokon kb. 50 percig sütjük.
A megsült, kihűlt kuglófot csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.