Elkészítés: A tojások fehérjét felverem a cukorral. Majd beleteszem a a vizet. Kis ideig keverem, s utána lassan hozzáadom a tojások sárgáját és az étolajat. A lisztbe belekeverem a sütőport, majd hozzákeverem az olajos masszához, hozzákeverem a citromhéjat is. Kb. egynegyedét sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem, a maradékhoz kevés kakaóport keverek (de maradhat az egész sárgán is). Ezt a kakaós masszát belecsorgatom a sárga masszába. Ízlés szerint durvára vágott dióval, meggyel, mazsolával megszórom. Forró, előmelegített sütőben megsütöm, mint a piskótát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.