Elkészítés: Az élesztőt 1 deci tejjel és 1 kiskanál cukorral felfuttatjuk, majd hozzáadjuk a liszthez. Összedolgozzuk a 7 tojássárgával, 2 deci tejjel és egy csipet sóval. A tésztát meleg helyen 30-40 percig kelesztjük.
Egy lisztezett deszkán átgyúrjuk, majd kinyújtjuk a megkelt tésztát. A vajat a dióval és a porcukorral alaposan összedolgozzuk, hozzáadjuk a 4 tojásfehérjéből vert kemény habot. Ezt a masszát a tésztán egyenletesen eloszlatjuk, majd azt óvatosan feltekerjük, és kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
A tekercseket vajazott tepsire helyezzük, és 180 fokos, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.