Elkészítés: A szószhoz vajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, hozzáadjuk a chilit és a borsot (ízlés szerint, de borsból kevesebb kell, mint a chiliből). Hozzáadjuk a mangót, majd felöntjük narancslével úgy, hogy a mangót épp ellepje. Kicsit összefőzzük, majd géppel összeturmixoljuk.
A felkockázott csirkét kevés olívaolajban (wokban) megsütjük, kis sóval ízesítjük, majd a kimagozott, feldarabolt datolyát hozzáöntjük, és egy kicsit összesütjük. Csipetnyi borsot is adhatunk hozzá. Érdemes kevergetni közben, mivel a datolya cukortartalma miatt könnyen leég. Addig sütjük, amíg a csirke átvesz egy kis barnás színt a datolyától.
A vadrizst előírás szerint elkészítjük, majd tálaláskor mazsolát szórunk rá. A kész ételt tálaláskor mangó- vagy narancsdarabokkal díszíthetjük/ízesíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.