Elkészítés: A fűszereket és a mézet egy üvegbe tesszük. Hozzáöntünk kb. 3 dl bort (vörösbor a legjobb), majd addig rázogatjuk, míg a méz teljesen feloldódik. Ekkor a maradék bort is hozzátöltjük. Parafadugóval az üveget lezárjuk (akkor az ideális, ha pont beleér a borba), majd folyékony gyertyaviasszal alaposan bevonjuk a dugót és az illesztést. Erre azért van szükség, hogy lehetőleg légmentesen záródjon az üveg.
Sötét, hűvös helyen - de nem hűtőszekrényben - érleljük. Lehetőség szerint ne rázzuk fel, mert az alján keletkezett üledék rontja a bor színét és élvezeti értékét. Akkor lesz a legfinomabb, ha legalább 3-4 hónappal a fogyasztás előtt elkészítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.