Elkészítés: A csirkemellett jól besózzuk és kettévágjuk. A fehérrépát és sárgarépát megmosva, megtisztítva
felkarikázzuk. A vöröshagymát, az almát, a paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk.
Serpenyőben kevés olajat forrósítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, a répát és a zöldséget. Rátesszük a csirkemellet, kicsit fehérre sütjük, azután kis vízzel felöntjük. Fűszerezzük, majd többször lesütve és vízzel újból feltöltve az egészet puhára pároljuk.
Körülbelül 40-45 perc múlva rátesszük az almát, a paradicsomot és a zöldpaprikát, majd tovább sütjük.
Bármilyen köretet kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.