Elkészítés: A paprikát megmossuk, kicsumázzuk és az alsó részét levágjuk. Picit a belsejét sózzuk.
Mélyebb lábasban olajat hevítünk, beletesszük a félbehajtott sonkát, rá a paprikát, és pár percig puhítjuk, sütjük. Ez fontos, mert ha nem a sonkára tesszük a paprikát, megég. Mikor már a sonka megpirult, vegyük ki, és süssük meg a sózott tojást, majd a sajtot. Miután kész, vegyük ki őket, és tegyük vissza a paprikába.
Én szórtam rá egy kicsi petrezselymet és szeleteltem hozzá uborkát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.