Előkészítés: A dinnyéket kettévágjuk, és kimagozzuk. Karalábévájóval kis gömböcskéket vágunk mindkettő húsából. Tálba tesszük, megszórjuk a porcukorral, meglocsoljuk a likőrrel, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A joghurtot simára keverjük, hozzáadjuk a citromlevet, a porcukrot, a gyömbért és jól kikeverjük. A behűtött dinnyegolyókat poharakba osztjuk, megöntözzük a joghurtos öntettel, és azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 180 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.