Előkészítés: A sárgadinnyéket megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. Karalábévájóval kis gömböcskéket vájunk ki a húsából. A dinnyék szélét éles késsel hullámosra kiszabjuk, ezekben fogjuk tálalni a salátát. A görögdinnyét kettévágjuk, kimagozzuk, és a húsából szintén gömböcskéket vájunk ki.
Elkészítés: A kétféle dinnyegolyókat nagy tálba tesszük, leöntjük a likőrrel, óvatosan összeforgatjuk, és kb. egy órára betesszük a hűtőbe. A dinnyegolyókat meghempergetjük a kristálycukorban, a dinnyekelyhekbe rakjuk, és csokoládét reszelünk rá, vagy készen kapható csokoládé babszemekkel díszítjük. A visszamaradt levet a dinnyékre szűrjük, mentalevéllel díszítve azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.