Elkészítés: A csirkét apró darabokra vágjuk, befűszerezzük ízlés szerint, majd serpenyőben megpároljuk. Világos rántást készítünk, felöntjük tejjel, majd miután besűrűsödött, belereszeljük a sajtot. Az újhagymát karikára vágjuk, és forró, sós vízben pár perc alatt puhára főzzük. Egy tepsit kizsírozunk, belerakjuk az újhagymát, rátesszük a húst, majd nyakonöntjük a sajtmártással. A tetejét megszórjuk apróra vágott fokhagymával, petrezselyemmel és pirított, durvára tört dióval. Közepes lángon 30-35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.