Elkészítés: A csirkét apró darabokra vágjuk, befűszerezzük ízlés szerint, majd serpenyőben megpároljuk. Világos rántást készítünk, felöntjük tejjel, majd miután besűrűsödött, belereszeljük a sajtot. Az újhagymát karikára vágjuk, és forró, sós vízben pár perc alatt puhára főzzük. Egy tepsit kizsírozunk, belerakjuk az újhagymát, rátesszük a húst, majd nyakonöntjük a sajtmártással. A tetejét megszórjuk apróra vágott fokhagymával, petrezselyemmel és pirított, durvára tört dióval. Közepes lángon 30-35 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.