Elkészítés:
Tészta: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a többi hozzávalót a tojáshabba keverjük. A tepsit kivajazzuk, kilisztezzük, majd vékony tésztát sütünk.
Krém: A tojássárgákat, a cukorral és a pudingporral a 7,5 dl tejben megfőzzük. A margarint habosra kikavarjuk, és a főzött krémhez keverjük.
Amikor kész a krém, megfelezzük. Egyik feléhez a vaníliás cukrot, a másikhoz a kakaóport adjuk. Mind a két krémet jól kikeverjük.
Összeállítás: A kekszet felhasználás előtt kis időre vaníliás cukros tejbe mártjuk. (Én csak akkor szoktam éppen hogy belemártani, amikor rögtön teszem is le a tepsibe.) Diós tészta- sárga krém – keksz - barna krém + csokireszelék a tetejére.
Egy napig hűtőben állni hagyjuk, és csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.