Elkészítés: A tésztához a cukrot a tojássárgákkal habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet és a felvert tojásfehérje felét, beleforgatjuk a lisztet és a diót, végül a megmaradt fehérjét is hozzáadjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tejjel megfőzzük a grízt, kihűlésig kevergetjük, majd hozzáadjuk a cukorral kikevert vajat és a diót. A krémet rákenjük a tésztalapra, végül a tetejére csokimázat kenünk, és hűtőbe tesszük. 1 óra után lehet fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.