Elkészítés: A tészta hozzávalóit - kivéve a diót, a mákot és a kakaóport - összedolgozzuk, majd 3 részre osztjuk.
Ezután az egyikbe a darált diót, a másikba a darált mákot, a harmadikba a kakaóport dolgozzuk bele.
Mindhárom tésztát kikent, lisztezett tepsibe téve megsütjük.
A krémhez a tejben megfőzzük a grízt. A margarint a porcukorral, a vaníliával és pici sóval simára keverjük. A kihűlt grízes krémhez adjuk a kikavart margarinos porcukrot, majd megtöltjük vele a tésztalapokat.
A végén a porcukrot simára keverjük a citromlével, és a sütemény tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.