Elkészítés: 1. Az egész tojásokhoz a kristálycukrot és a vaníliás cukrot hozzáadjuk, és elektromos habverővel néhány perc alatt krémesre, habosra keverjük.
2. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd a darált diót, a tejet és az olajat. Hozzáöntjük a már krémesre kevert tojásokat. Ízlés szerint rumot, rumaromát öntünk hozzá. A hozzávalókat összekeverjük, hígabb állagú tésztát kell kapnunk.
3. Sütőformákba öntjük, a tetejét dióval díszíthetjük. 180 fokon 20-25 perc alatt előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.