Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk a hűtőben.
2 cipót formálunk a tésztából, mindkettőt kinyújtjuk, az egyiket tepsi hátán megsütjük. A másikat a tepsibe helyezzük.
A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a darált diót, a sütőport és a kakaóport, elkeverjük, végül beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. A tepsibe tett nyers tésztára öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A krémet a tésztára simítjuk, a külön kisütött lappal befedjük, és porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.