Elkészítés: A tepertőt apró kockákra vágjuk, és egy forró serpenyőben megpirítjuk, majd hozzátesszük a szintén apró kockákra vágott császárszalonnát. Mikor mindkettőből kisült némi zsír, hozzáadjuk a felkockázott disznósajtot. Kevés sót szórunk rá, mert az alapanyagok alapvetően is sósak kissé, illetve kevés feketeborsot szórunk rá.
Eközben a spagetti tésztát forró, sós vízben megfőzzük. (Ki - ki ízlése szerint aldente, vagy teljesen puhára).
A tojássárgákat felverjük és összekeverjük a reszelt parmezánnal.
Amikor a tészta készre főtt, lecsepegtetjük, ráöntjük a seprenyőben található szalonnára, s összekeverjük vele. Majd mikor a tűzről már levettük, s kb. 1 percig kevergettük, ráöntjük a sajtos tojást, ami összefogja az egész egyveleget.
Tálaláskor félbevágott koktélparadicsommal, frissen őrölt borssal, esetleg petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.