Elkészítés: A hússzeleteket (sertéskaraj, csirke-vagy pulykamell)kiklopfolom, majd besózom, fűszerezem. Kevés forró olajon mindkét felüket átsütöm, majd tűzálló tál aljára sorba rakom őket. Ezután a tejszínt a tejföllel és a kockasajtokkal jól összekeverem. Ha túl sűrű, kevés tejjel önthető sűrűségűre higítom. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, majd ráöntöm a hússzeletekre, és reszelt sajtot szórok a tetejére. Sütőben addig sütöm, míg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.