Előkészítés: A gesztenyét burgonyanyomón áttörjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A margarint robotgéppel vagy kézi habverővel habosra keverjük. Állandó keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a cukrot, a vaníliás cukrot, az áttört gesztenyemasszát és a lisztet. Az egészet jól összekeverjük. A gesztenyés masszából kisebb pogácsaformákat formálunk, a tepsire tesszük, és kb. 15 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a sütemény, a papírról leszedjük, és kettőt-kettőt összeragasztunk a baracklekvárral, majd porcukorral megszórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 270 kcal
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.