Előkészítés: A rizst megmossuk, lecsepegtetjük, és 3 dl, picit sós forró vízben, lefedve feltesszük főni.
Elkészítés: A tejet a cukorral, a vaníliás cukorral, a kókuszreszelékkel felforraljuk. Amikor a rizs beitta a vizet, ráöntjük a forró tejet, és letakarva, nagyon óvatosan tovább főzzük, gyakran keverjük. Amikor már majdnem beitta a tejet is, lekapcsoljuk a tüzet, a rizst 20-30 percig állni hagyjuk, de nem emeljük fel a fedőt róla. Amikor teljesen megpuhult a rizs, kiszedjük, hogy hűljön. Apróra vágjuk a lcsepegtetett barackot, és belekeverjük a langyos rizsbe. A puding- vagy kuglófformába belenyomkodjuk a rizs harmadát. A krémhez a tej és cukor feléből, csokoládés pudingporból pudingot főzünk (a csomagon olvasható utasítás szerint dolgozzunk!). Várunk 5-10 percet, akkor elkészítjük a maradék tejjel és cukorral a puncsos pudingot, és ráöntjük a csokira. Amikor az is megkötött, az egészet befedjük a maradék rizzsel, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kiborítjuk a formából, tejszínhabbal, gyümölcsökkel, kókuszreszelékkel díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 548 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.