Előkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk. A nektarint megmossuk, kettévágjuk, magját kidobjuk, húsát vékony gerezdekre vágjuk, és azonnal megcsepegtetjük citromlével.
Elkészítés: A tojássárgájákat habosra keverjük a tejjel és a cukorral. Kisebb adagokban beledolgozzuk a lisztet. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és a masszába forgatjuk. Teflon serpenyőben olajat forrósítunk, és egymás után négy palacsintát sütünk. Hagyjuk kihűlni. A palacsintákat megkenjük eperlekvárral. Szétosztjuk rajta a fagylaltot, és közészórjuk a nektarinszeleteket. Mandulaforgáccsal és mentalevélkékkel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.