Elkészítés: Hőálló jénai tálra vagy égetett edényre lesz szükségünk. A csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk, enyhén megsózzuk. Az edény aljára karikára vágott kolbászt rakunk (kb. 6 karika, soronként ennyi elég, de rakhatunk többet is). Ezutan csirkemellfilét rakunk, úgy, hogy az alját eltakarjuk, majd újból kolbászkarikát, majd reszelt sajtot. Újra csirkemell-kolbász-sajt következik, amíg van hozzávaló. Ezt a már elkészített mártással (összekeverjük a hozzávalókat) leöntjük, majd lefedjük az edényt. Hideg sütőbe rakjuk, másfél óráig 150 celsius fokon sütjük. Burgonyapürével tálalhatjuk. Melegen az elkészült emeletes húst szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.