Előkészítés: A szilvát leszűrjük, levét felfogjuk. A körtét megmossuk, négybe vágjuk, magházát kivágjuk, húsát felaprítjuk.
Elkészítés: A szilvalevet a citromlével felforraljuk, és a körtét 4 percig főzzük benne. Hozzáadjuk a szilvát, és összeforrósítjuk. Kiszedjük a gyümölcsöket, és a levet besűrítjük az étkezési keményítővel. Ismét beletesszük a gyümölcsöt, és hagyjuk kihűlni. A tejet 4 dl vízzel, a mézzel, a vaníliapéppel egy nagy lábosban felforraljuk. A tésztát lassú tűzön, a csomagoláson megadott ideig főzzük benne. Gyakran megkeverjük, mert könnyen leég. Leszűrjük a tésztát, szétosztjuk a tányérokra, rászedjük a gyümölcskompótot, megszórjuk kókuszdarabokkal vagy kókuszreszelékkel, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.