Elkészítés: A lisztet összemorzsolom a hideg vajjal (én nagylyukú reszelőn szoktam belereszelni), hozzádom a sót, majd a tejetés az ecetet, jól összedolgozom.
A tésztát kinyújtom, majd kivajazott piteformába igazítom. Villával megszurkálom, majd kb. 10 percig 180 fokon elősütöm, amíg kicsit megbarnul.
Közben elkészítem a tölteléket. A paradicsomot felkarikázom, a rukkolát megmosom. Összekeverem a joghurtot a tojással, ízesítem, hozzáadom a lisztet. Kis reszelt sajttal gazdagítom.
Az elősütött tésztát beborítom a paradicsomkarikákkal, eligazítom rajta a rukkolát, majd ráöntöm a tojásos keveréket.
Visszateszem a sütőbe, és pirulásig sütöm, körülbelül 20 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.