Felforrósított olajban megpirítjuk az egyik fej hagymát, és darált hússal, sóval, borssal, paradicsompürével ízesítjük.
Hozzáadunk 1 vékonyan felkarikázott banánt, ízlés szerint curryvel, szójaszósszal ízesítjük, és még 5 percig együtt pároljuk.
A megmosott, szárazra törölt pulykahúst megszórjuk sóval, borssal, és elterítjük rajta a banános darált húst, a tetejére sajtot reszelünk.
Feltekerjük, cérnával átkötjük.
A másik hagymát és 2 banánt ugyancsak felkarikázzuk.
Egy lábasban felhevítjük a vajat, elősütjük benne a pulykaroládot, hozzáadjuk a hagymát, banánt, kis ideig sütjük, majd felöntjük 1,5 dl vízzel, borral, és fedő alatt kb. 50 percig pároljuk. Leszűrjük a mandarint, és a levét is a húshoz adjuk.
Amikor megpuhul, kiszedjük, és a levét átpasszírozzuk. Az étkezési keményítôt a tejszínnel simára keverjük, és vékony sugárban a pecsenyeléhez keverjük, és összeforraljuk.
Hozzáadjuk a maradék felkarikázott banánt és leszûrt mandarint. Ha szükséges sóval, borssal, curryvel utánaízesítjük.
A roládról levágjuk a cérnát, felszeleteljük, és a gyümölcsös mártással meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.