Elkészítés: Az élesztőt elmorzsoljuk egy mély tálban, ráütjük a tojásokat, belekanalazzuk a zsemlemorzsát, majd felöntjük a tejjel, és habverővel az egészet csomómentesre keverjük. (Állagra úgy fog kinézni, mint egy nagyon sűrű tejbegríz.) A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk, majd olajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a tojásos masszát, megsózzuk, borsozzuk, fűszerezzük gazdagon, és kevergetés közben hozzáöntünk kb. 2 dl vizet. Állandó kevergetés mellett felforraljuk - akkor van kész, amikor a forró krém a pudinghoz hasonlóan pöfög. Üvetálba kanalazzuk, paradicsommal és uborkával díszítjük, majd ha kihűlt, pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.