Elkészítés: A megtisztított, feldarabolt epret az ananászkockákkal összekeverjük, 4 evőkanál cukorral megszórjuk, hozzáadunk 10 dkg tejszínt, és állni hagyjuk, amíg a rebarbara elkészül. A hámozott rebarbarát 2 evőkanál cukorral és 2 evőkanál eperlekvárral lassú tűzön puhára főzzük, majd pürésítjük (nem kell nagyon finomra összetörni). A zselatint hideg vízben feloldjuk, a tojássárgájával együtt a rebarbarapüréhez keverjük. Hagyjuk hűlni, amíg el nem kezd dermedni. Ekkor 20 dkg felvert tejszínt belekeverünk. Az eper-ananász salátát egy tányéron szépen elrendezzük, rebarbarahabbal borítjuk, csokoládéreszelékkel díszítjük. 3 cl narancslikőrrel az igazi!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.