Előkészítés: Az epret megtisztítjuk, megmossuk, 4 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit a cukorral és a citromlével összeturmixoljuk.
Elkészítés: Az eperpürét elkeverjük a likőrrel, és a felét négy hosszú pohár aljára szétosztjuk. A pürére 3-3 kanálnyi fagylaltot teszünk, villával kissé szétnyomjuk, és meglocsoljuk a maradék eperpürével. A tetejére 1-1 gombóc fagylaltot ültetünk, és a félretett eperszemekkel díszítve tálaljuk. Szívószálat adhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 313 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.