Előkészítés: Az epret megtisztítjuk, megmossuk, 4 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit a cukorral és a citromlével összeturmixoljuk.
Elkészítés: Az eperpürét elkeverjük a likőrrel, és a felét négy hosszú pohár aljára szétosztjuk. A pürére 3-3 kanálnyi fagylaltot teszünk, villával kissé szétnyomjuk, és meglocsoljuk a maradék eperpürével. A tetejére 1-1 gombóc fagylaltot ültetünk, és a félretett eperszemekkel díszítve tálaljuk. Szívószálat adhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 313 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.