Elkészítése: A 4 tojás sárgáját habosra keverjük a pocukkorral, beleszitáljuk a lisztet. A 4 tojásfehérjéből felvert kemény habot lazán
beleforgatjuk. Előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt 2-3 rétegre vágjuk.
A pudingot elkészítjük, félretesszük, időnként megkeverjük, hogy ne bőrösödjön be a teteje. A tejszínt kemény habbá verjük. Ha robotgéppel dolgozunk, az epret picit eldaraboljuk, a tejszínhez adjuk, és tovább verjük. A langyosra hűlt pudinghoz öntjük a joghurtokat. A zselatint 5-6 kanál forró vízben feloldjuk, és a pudingos masszához adjuk, végül a tejszínt is lazán belekeverjük. Az egyik tortalapot a tortaformába rakjuk, ráöntük a krémet - vagy ha háromba vágtuk a piskótát csak az egyharmadát. (Nem baj, ha folyik, mert a végén hűtőszekrénybe kell tenni legalább 2 órára.) Ha megdermedt a krém, levesszük a tortaformát róla, tejszínhabbal és gyümölccsel díszítjük. Figyelem!!! a zselatin miatt az összeállításnál sietni kell, nehogy darabos legyen a krém. Bármilyen más gyümülccsel is elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.