Elkészítés: A tésztához a margarint 3 dkg porcukorral, a fahéjjal, a vaníliás cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját. A fehérjét 9 dkg porcukorral habbá verjük, majd a margarinos alaphoz öntjük. Hozzákeverjük a darált mákot és a lisztet is. Előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
A zselatint a citromos vízben feloldjuk, a krém hozzávalóit, a habbá vert tejszínt és az apróra vágott epret összekeverjük.
A krémet a kihűlt tésztára kenjük, kirakjuk eperszemekkel, majd tortazselével bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.