A 6 tojásfehérjét felverni a 12 dkg cukorral, ha már kemény a hab, egyenként hozzáadni a 6 tojás sárgáját. Lisztet összekeverni a sütőporral és szitálva fakanállal óvatosan hozzákeverni a tojásos habhoz. 22 cm átmérőjű kerek formát sütőpapírral bélelni és 180 fokon kb. félórát sütni. Akkor jó, ha már érződik az illata és szép magasra feljött, illetve a tetejét megtapintva már nem szivacsos. Sütőt ne nyisd ki közben, mert összeesik!!!A 2 vaníliás pudingot elkeverni az 1 evőkanál liszttel, kevés tejet hozzáadva simára keverni, majd mehet hozzá a maradék tej. Lassú tűzön felfőzni, akkor jó, ha már puffog a puding. A vége felé már gyorsan keverd, nehogy odaégjen.(A meleg pudingot többször keverd meg még hűl, így nem lesz darabos.)A kihűlt pudinghoz hozzá keverni a 2 dcl habbá felvert tejszínt. Ezt is fakanállal! Ha kihűlt a piskóta, 3 vagy 4 lapba vágni. Attól függ, hogy milyen magasra sikeredett! Krémmel a rétegeket megkenni, illetve minden krémes rétegre szeletelt epret tenni. A felső réteget nem kell bekenni.HŰTŐBE TENNI! Minél több ideig a hűtőben tartani, majd kívülről a maradék krémmel bekenni.Kakaót, cukrot, vizet összekeverni, pár perc alatt felfőzni, majd a tűzről levenni és hozzáadni a vajat vagy rámát. Ha már kezd hűlni lehet lassan önteni a torta tetejére úgy, hogy közben folyjék le az oldalára is. Oldalát szeletelt, tetejét egész vagy félbevágott eperrel és citromfűvel díszíteni.(Én csak másnap szoktam kívülről bekenni és díszíteni, mert addigra jól összedermed és könnyebb lesz szeletelni.) Majd ismét visszatenni a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.