Elkészítés: Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és apróra vágjuk.
A citromlevet elkeverjük a vaníliás cukorral és a narancslikőrrel, mélytányérba öntjük. A babapiskóták felét gyors mozdulatokkal megforgatjuk a lében, és kibélelünk velük egy akkora lapos tálat, amelyben egymás mellé elférnek a piskóták.
A mascarponét elkeverjük a joghurttal és a porcukorral.
A piskótára egy réteg epret szórunk, és bevonjuk a krém felével. A maradék piskótát megforgatjuk a likőrös lében, a krémre fektetjük, rászórunk egy réteg epret, majd rásimítjuk a maradék krémet. Letakarjuk, és 2-3 órára a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a krémre szórjuk a maradék epret, citromfűvel vagy mentalevéllel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.