Elkészítés: A mascarponét a cukorral és a tejföllel elkeverjük, majd hozzákeverjük egyenként a tojássárgákat. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, finoman a krémbe forgatjuk, közben a rumot is hozzáadjuk.
A kávéban egy pillanatra megmártjuk a piskótákat, és egy nagyobb, 2,5 liter űrtartalmú tálba a krémmel és az eperrel rétegezzük úgy, hogy a tetejét krémmel fejezzük be (a darabolt epreket a piskótára szórjuk, és rá a krémet). Kakaóporral megszórva a hűtőben dermesztjük.
Tálalás előtt eperrel, citromfűlevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.