Elkészítés: A 6 tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd több részletben beleverjük a cukrot, egyenként a tojások sárgáját. A lisztet fakanállal, finom mozdulatokkal, két részletben beleforgatjuk a reszelt citromhéjjal.
Sütőpapírral bélelt, a tűzhelyhez tartozó nagy tepsiben, 190 fokra melegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük, majd forrón porcukorral hintett konyharuhára borítjuk. A papírt lehúzzuk róla, és 2-3-szor ki-be tekerjük (kevés szünetet tartva), majd betekerve hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínből kemény habot verünk habfixálóval, majd beleadjuk a cukorral, citromlével, vaníliás cukorral kikevert krémtúróba, és belekeverjük az apróra vágott epret is.
A krémmel a piskótát megkenjük, feltekerjük, porcukorral megszórjuk.
Tálalásnál eperszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.