Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztom. A tojások sárgáját habosra verem az agave sziruppal, hozzákeverrem a zablisztet és a sütőport, majd beleforgatom a kemény habbá vert fehérjét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm, és 180 fokon megsütöm (kb. 20-25 perc).
Míg sül, a túrót összekeverem a kefirrel és az apróra vágott eperrel, agave szirupot ízlés szerint tegyük bele...
Mikor kihűlt a piskóta, a tetejére halmozom a túrós tölteléket, és feltekerem. Hűtőbe téve pihentetem néhány órát, majd szeletelve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.