Elkészítés: A tojásokból, a lisztből és a cukorból piskótát sütünk. Egy 20×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a piskótatésztát, és 170 fokon megsütjük.
Az epres töltelékhez az epret egy kis lábasba tesszük a cukorral, majd egy fakanállal pépesre törjük. A pudingport simára keverjük 2 evőkanál vízzel, majd besűrítjük az epret.
A piskótát kiemeljük a tepsiből, lehúzzuk a sütőpapírt, majd visszatesszük a tepsibe. A forró epertölteléket a kihűlt piskótára kenjük.
A vaníliakrémhez a pudingport tejjel és cukorral sűrű pudinggá főzzük, és az így kapott pudingot óvatosan elkenjük az epres tölteléken.
A puding tetejét kirakjuk keksszel. Hagyjuk hűlni, majd hűtőbe tesszük.
Néhány órával később vagy másnap a kekszek mentén szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.