Elkészítés: Az epret megmossuk, megtisztítjuk, lecsepegtetjük. A pudingport a csomagolásán olvasható utasítás szerint kikeverjük, de csak 8 dl tejjel.
Az egyik piskótalap köré peremet kapcsolunk, és megkenjük pudinggal. Rárakosgatjuk az eper felét, belenyomkodjuk a krémbe, és rákenjük a maradék pudingot. Rátesszük a másik piskótalapot.
A maradék epret szeletekre vágjuk, és szépen a tortalapra rakosgatjuk.
A tortazselét a csomagolásán olvasható utasítás szerint elkészítjük, és az eperre locsoljuk. Kb. 30 percre behűtjük.
Tálalás előtt levesszük a tortakarikát, és a torta tetejét ostyarudakkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.