Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrtam, 4 db cipót formáztam belőle. Tepsi nagyságúra nyújtottam, és margarinnal lekent tepsi hátán egyenként világosra sütöttem.
A krémhez a tejfölt a cukorral kivertem, hozzákevertem a darált diót. A kihűlt lapokat megtöltöttem úgy, hogy a tetejére is kerüljön belőle. A hűtőben lehűtöttem,hogy megdermedjen a krém.
Ezután a kétféle csokoládét vízgőz felett felolvasztottam. Először a világosabb csokoládéval vontam be, utána az étcsokoládét hosszában és merőlegesen is vékony csíkokban csurgattam rá, egy fogpiszkáló segítségével a sötétebb csokoládét belecirkalmaztam a világosabb csokoládéba. Hűtőbe tettem, másnap szeleteltem.
Nagyon finom süti. Jó étvágyat hozzá! Az ünnepekre bátran ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.